kolmapäev, 27. august 2008

Kukeseenevorm

1 suur baklažaan
pannitäis kukeseeni
1 sl võid
1 suur sibul
2 küüslaugu küünt
200 g fetajuustu
3 väiksemat või 2 suurt tomatit


Viiluta baklažaan ja tomatid. Pisut väiksemaks lõigatud seened pane kuivale pannile ja lase vedelikul aurustada, siis lisa või ja hakitud sibul ning prae kuni sibul on pehme. Praadimise lõpuosas lisa ka peenestatud küüslauk. Soola pole vaja, sest feta on piisavalt soolane.
Lao võiga määritud ahjuvormi baklazaaniviilud, siis seenesegu, siis tomativiilud, seejärel fetatükid. Lao nii 2 kihti. Pane vorm ahju 200 kraadi juurde 40-50 min küpsema. Kõrvale sõin mina keedukartulit, aga sobib ka mingi mõnus krõbeda koorikuga sai.

3 kommentaari:

Eva ütles ...

Nämm! Aga kukeseeni pole pildilt peaaegu üldse paista :)

Elina ütles ...

nad on seal vahel jah....muidu kukuseene maitse oli ikka meeldivalt domineeriv

Kuutydruk ütles ...

Väga maitsev! Sai järele proovitud. Kuna laudkonda kuulub suure söömaga meesterahvaid, panin vormi hulka kanafilee tükke. Praadisin need enne kergelt läbi.
Hästi mõnus ja kerge roog. Aitäh retsepti jagamast! :)

vaata veel

Related Posts with Thumbnails