teisipäev, 15. november 2011

Toorjuustutrühvlid kirssidega


•    200 g tumedat šokolaadi (70% kakaod)
•    200 g maitsestamata toorjuustu
•    3 sl tuhksuhkrut
•    100 g kuivatatud kirsse

Veeretamiseks:
•    100 g India pähkleid

Sulata šokolaad kuumale veevannile asetatud nõus või mikrolaineahjus ja lase jahtuda. Sega toasoe toorjuust tuhksuhkruga ja seejärel toasooja sulašokolaadiga. Lisa hakitud kirsid. Sega ja pane külmkappi tahenema.

Rösti pähklid pannil kergelt läbi ja haki. Vormi šokolaadi-toorjuustusegust pallid ja veereta neid pähklipurus.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui kirsid ära jätta, kas siis maitse oluliselt kannatab?

Elina ütles ...

Kirsid lisasid mõnusat hapukust ja ilmselt imesid endasse ka mingi osa niiskusest. Võib asendada muude kuivatatud viljadega, jõhvikate või ploomidega ntx.

vaata veel

Related Posts with Thumbnails