• 200 g tumedat šokolaadi (70% kakaod)
• 200 g maitsestamata toorjuustu
• 3 sl tuhksuhkrut
• 100 g kuivatatud kirsse
Veeretamiseks:
• 100 g India pähkleid
Sulata
šokolaad kuumale veevannile asetatud nõus või mikrolaineahjus ja lase
jahtuda. Sega toasoe toorjuust tuhksuhkruga ja seejärel toasooja
sulašokolaadiga. Lisa hakitud kirsid. Sega ja pane külmkappi tahenema.
Rösti pähklid pannil kergelt läbi ja haki. Vormi šokolaadi-toorjuustusegust pallid ja veereta neid pähklipurus.
2 kommentaari:
Kui kirsid ära jätta, kas siis maitse oluliselt kannatab?
Kirsid lisasid mõnusat hapukust ja ilmselt imesid endasse ka mingi osa niiskusest. Võib asendada muude kuivatatud viljadega, jõhvikate või ploomidega ntx.
Postita kommentaar