teisipäev, 27. aprill 2010

Odrakarask naadiga

Selle aasta esimene umbrohutoit on tehtud. Eks midagi proovin lähipäevil naadiga veel ette võtta. Aga see karask oli hea nagu karaskid ikka. Sõime soojalt juustuga.
  • 3 dl odrajahu
  • 2 tl suhkrut
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl soola
  • 2 dl piima
  • 250 g ricottat
  • 1 muna
  • 2 suurt peotäit noori naadilehti

Sega jahu suhkru, soola ja küpsetuspulbriga. Klopi, muna, piim ja ricotta ühtlaseks. Pese naadilehed ja nõruta, lõika kääridega väiksemateks tükkideks. Kalla kuivained ricottasegusse, lisa naadilehed ja sega tainas õrnalt läbi. Kuumuta ahi 200 kraadini ja küpseta ahju keskosas karaskit umbes 35 min. Söö soojalt.

PRINDI RETSEPT

1 kommentaar:

Pille ütles ...

Umbrohutoit :)

vaata veel

Related Posts with Thumbnails