- Ühe põhja jaoks läheb vaja :
- 3 muna
- 1,5 dl suhkrut
- 1,5 dl jahu
- 0,5 dl kakaopulbrit
- Täidis;
- 500 g hapukoort (üleöö sõelal nõrutada)
- 900 g kakaoga kohupiimapastat
- 400 g tumedat šokolaadi
- 400 g vahukoort
- purk nõrutatud konservkirsse
Sulatatud ja pisut jahutatud šokolaad segada esmalt toasooja hapukoorega (paraja temperatuuri saab mikrolaineahjuga näiteks) ja seejärel lisada toasoojad hapukoor ja vahustatud koor. Määrida kreem biskviidi vahele ja õhuke kiht ka tordi peale. Lao täidise peale ka konservkirsid.
- Kaunistuseks võikreem:
- 200 g magedat võid
- 150 g toorjuustu
- 100 g tuhksuhkrut
Toasoojad või ja toorjuust vahustada tuhksuhkruga kohevaks. Osa värvida toiduvärviga siniseks, roheliseks ja halliks.
- Kaunistuseks šokolaadikreem:
- 2 dl vahukoort
- 200 g šokolaadi
Sulata šokolaad koores, jahuta ja vahusta kohevaks. Kaunista tordi serv ja küljed vms.
2 kommentaari:
Väga kihvt näeb välja!
Nägi väga kift välja ja teate kui maitsev! Aitäh, Elina!
Postita kommentaar