
Selle retseptiga ma osalesin Toidutare koduoka võistlusel, aga kahjuks ei olnud seekord õnne.
- ciabattat
- 1 väike küüslauguküüs
- 3 sl oliiviõli
- 2 sl veiniäädikat
- 1 tl mett
- 6 viilu salaamivorsti
- 4 viilu mozzarellat
- rukolat ehk põld-võõrkapsast
- 1 tomat
- pool punast sibulat
Lõika sai pikuti pooleks. Sega purustatud küüslauk, õli, äädikas ja mesi omavahel, määri segu mõlemale saiapoolele. Lao peale õhukesed sibularattad, vorsti-, tomati-, mozzarellaviilud ning rukolalehed. Tõsta teine saiapool peale. Lõika võileib keskelt pooleks ja lase hea maitsta!
PRINDI RETSEPT
Ma olin surmkindel, et Sinusugune kõva konkurent on ka lõppvõistlusel. Ainuüksi Sinu võileivaretseptide pildid tegid näljaseks!
VastaKustuta